Published on 2022-10-30 19:53:09+00:00

Viimeisiä päiviä viedään

Päivitänpä sateisen päivän kuluksi vielä viimeisten viikkojen ajalta vähän kuvia tänne. Sää on täälläkin viimein vaihtunut syksyisemmäksi ja tekeminen myös vähän enemmän sisätilapainoitteiseksi. Vettä on alkanut satelemaan, välillä onneksi myös vielä aurinkoisia päiviä.

Kävimme Markin kansssa katsomassa jääkiekkoa. Peliksi valikoitui Carolina Hurricanes vs paikallinen Canucks, ihan vain sillä perusteella että Hurricanesilla on neljä suomalaispelaajaa. Canucksilla oli neljä ruotsalaista, joka sopi hyvin asetelmaan sillä Markin vaimo on kotoisin ruotsista. Onneksi Hurricanes voitti :D

Kävin kävelemässä luonnonpuistossa nimeltä Lighthouse park. Tunnettu siitä, että siellä on ollut nimensä mukaisesti Majakka vuodesta 1874. Pariin kertaan päivitetty, mutta se on edelleen siellä käytössä. Kiva retkeilypaikka jos ei kaipaa mitään kovin haastavaa maastoa.

Nyt tässä viimeisenä viikonloppuna kun olen vielä täällä päätimme vielä lähteä porukalla retkelle. Olimme Tiinan kanssa törmänneet bussissa suomalaiseen naiseen, joka oli myös UBC:lla kyläilemässä pari kk. Hän ehdotti retkeä läheiseen Brothers Creek -polulle. Se olikin aika mystinen paikka sateisena ja pilvisenä päivänä. Pilvet oli sen verran matalalla että polku oli suurimman osan matkasta pilvessä.

Polku sopikin hyvin viikonlopun Halloweenin teemaan. Kaupungilla olikin vähän erilainen meininki.

Avatar of Author

Tuomas Turpeinen