Published on 2019-12-22 11:30:14+00:00

Seuraava saari

Eilinen päivä meni matkustamiseen. Siitä ei pahemmin mitään kerrottavaa jäänyt mieleen. Naxoksen hotellin (Mystique) emäntä antoi meille läksiäislahjaksi paketillisen paikallisia karkkeja. Mukava täti. Satamassa oli joku saanut kalastettua mustekalan ja jättänyt sen kuivumaan orrelle.

Santorinilla satamakaaoksen jälkeen menimme bussilla seuraavaan kylään ja siitä taksilla yöpaikkaan Kamari-nimisessä kylässä. Yöpaikan löytäminen oli kyllä aika haastavaa, sikäli kuin booking.comin osoite oli väärin, paikkaan ei saanut yhteyttä ja Google mapsikin näytti pieleen. Pienen ihmettelyn jälkeen oikea ovi kuitenkin aukeni. Paikka on lievästi karumpi Naxoksen kämppään verrattuna, mutta toimii yöpymiseen riittävän hyvin.

Seuraavana aamuna mentiin bussilla Oiaan, joka on saaren kiehtovimpia kuvauspaikkoja. Ja kiehtovia kuvia sieltä saikin, ainakin omasta mielestä ?

Ilta meni sen verran pitkään auringonlaskua odotellessa että palasimme takaisin illan viimeisellä bussilla.

Vielä ei ollut nukkumaanmenoaika, joten päädyimme vielä katsomaan leffaa paikallisessa Villagio teatterissa. Jostain kumman syystä nyt on jäänyt päälle hyvin italialainen tapa ääntä sanoja ja tuo Villagiogin vääntyi joka kerta villaaazioksi ? Leffateatterissa oli hämmentävä puoliaika, yhtäkkiä leffa meni vain poikki ja sakki lähti ostamaan lisää popcornia.

Avatar of Author

Tuomas Turpeinen