Published on 2022-09-29 02:34:28+00:00

Jalkapalloa ja elukoita

Tässä koittanut mahdollisimman monipuolisesti saada kulutettua vapaa-aikaa ja varasin sitten uteliaisuuttani liput amerikkalaista jalkpalloa katsomaan. Kyseessä oli paikallinen BC Lions vs Galgary Stampeders.

Naapurissa istunut Terry selitti mielellään sääntöjä ja siinä sitten suurinpiirtein pääsinkin jyvälle miten peli eteni. Baseballin tapaan tässäkin on paljon taukoja ja tuntui että istumisessa suurin osa ajasta menikin kaikenlaiseen muuhun kuin itse pelaamiseen. Mutta sinänsä ihan viihdyttävä tilaisuus. Oma lukunsa oli myös tämä naapurissa istunut Terry jolla oli vahva HD:n omistajan imago. Mekkalaa ja hauskoja juttuja riitti, vaikka repertuaari ei ollut kovin laaja. Mutta kutsui kuitenkin käymään Halloweenia juhlimaan luokseen. Uhka vai mahdollisuus...

Sunnuntaina otinkin vähän rauhallisemmin ja lähdin paikalliseen puistoon etsimään kolibreja. Paras kolibriaika on jo mennyt, mutta niitä pitäisi olla myös vuoden ympäri siellä nähtävissä. Onnistuin yhden parin sieltä bongaamaan. Vaikeita kuvattavia tosin, pieniä, arkoja ja vikkeliä.

Laitetaanpa tähän samalla vähän muita elukoita joita täällä on tullut nähtyä.

Ja laitetaan vielä lopuksi yksi loppuillan kuva. Täällä on ollut todella kuiva kausi meneillään, se on tarkoittanut että aurinko on paistanut kuulemma yllättävän paljon vuoden aikaan nähden. Ja täällä onkin ollut kyllä tosi hienoja päiviä ja upeita auringonlaskuja. Kaupungissa on paljon uimarantoja ja tämä yksi on ollut tunnelmallinen, vaikkakin aika täysi myös.

Avatar of Author

Tuomas Turpeinen