Published on 2022-03-03 21:15:22+00:00

Aurinkoinen päivä Antalyassa

Tosin ei mikään shortsikeli vieläkään. Kävimme vuokraamassa auton ja sen lämpömittari näytti n. 12 astetta. Kotisuomessa se olisi tuntunut tähän aikaan vuodesta varmasti oikein hyvältä. Mutta täällä, yhdistettynä kovaan tuuleen, se pureutui syvälle luihin ja ytimiin. Auton vuokraus sujui sulavalla Turkilla oikein hyvin, onneksi Jukka oli mukana. Jukka on kehittänyt jo varsin kohtuullisen sanavaraston turkkia. Vuokrauksen jälkeen ajelimme takaisin kämpille päin ja bongasimme tien varresta torin jossa kävimme ostamassa pientä naposteltavaa.

Kämpille paluun jälkeen yritin käydä pihalla bongailemassa lintuja, mutta valikoima oli vähän tylsä tässä takapihalla.

Iltapäivä venähti vahingossa aika pitkäksi syödessä ja päätimme että käymme illalla vain katsomassa maisemia läheiseltä kalliolta ja vanhassa kaupungissa.

Yllättäen vanhan kaupungin vieressä olevasta puistosta kuului jotain hieman jännempiä lintujen ääniä ja siellä olikin muutama kirkkaan värinen papukaijan oloinen lintu. Valitettavasti paremmat objektiivit lintubongailuun oli autossa, joten hyvää kuvaa näistä ei tullut. Mutta lievällä CSI:n innoittamalla kuvan parantelulla niistä sai nyt jonkinlaisen muiston.

Avatar of Author

Tuomas Turpeinen